Werkwijze

 

Vraag binnen 15 minuten een offerte aan.

1

Kies de plint

Wij verkopen verschillende modellen, kleuren en maten plinten. Kies jouw favoriete plint uit en koppelen de prijs terug inclusief montage.

2

Kies aantal meters


Bereken zelf hoeveel meter er nodig is. Tel 10% zaagverlies bij het aantal meters op. Wij hebben altijd zaagverlies.

3

Vraag offerte aan


Vraag direct een offerte aan. Het is mogelijk om voor meerdere modellen/maten een offerte te ontvangen.

4

Binnen 15 minuten reactie


Ontvang binnen 15 minuten een reactie van ons met daarbij een scherpe offerte. 


 

Hoe plaatsen wij de plinten?

Kwaliteit wint altijd. 

Wij geloven in een missie dat kwaliteit altijd wint. En kwaliteit is bij ons niet alleen werken met de beste producten en gereedschap. Het vakmanschap is misschien nog wel het belangrijkste. Ons team heeft een zware training ondergaan voordat een van onze collega’s bij jullie langsgaat om de plinten te komen plaatsen. Wij kunnen garanderen dat elke collega met uiterst oog voor detail de plinten plaatst en alles afwerkt totdat het naar wens is.

 

Wij planten bomen terug in de natuur. 

Duurzaamheid ondernemen en om het milieu denken is net zo belangrijk als de plinten tot in detail plaatsen binnen ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen binnen de maatschappij. Om deze reden plaatsen wij elke maand bomen terug in de natuur door te investeren in bosgebieden die in Nederland opnieuw worden aangelegd.

Alle binnen en buitenhoeken verstek.

Bij het plaatsen van plinten krijg je alleen het strakste resultaat wanneer de binnen en buitenhoeken in verstek wordt gezaagd. Dit is voor ons een vereiste en leveren dit standaard. Dit kost ons vaak veel meer tijd. Wij halen veel voldoening door naar het eindresultaat  te kijken. En met misschien wel een compliment bij oplevering, lopen wij met een grote glimlach de deur uit.  

Tapen de buitenhoeken totdat droog.

Wanneer alle plinten op maat zijn gezaagd gaan wij over op de 'afstelfase'. Dit houdt in dat de gezaagde plinten tegen de muur wordt gekit. Vervolgens stellen wij de plinten zo strak tegen de muur af. De buitenhoeken zijn vaak belangrijke kijkpunten die opvallen bij een plint. Deze moeten dan ook zo strak mogelijk tegen elkaar aansluiten. Wij lijmen de buitenhoeken extra in en stellen deze met tape af. Dit zorgt voor een extreem strak resultaat zodat elke buitenhoek bijna naadloos aansluit.

Het afkitten van de bovenkant.

Voor een extra strak eindresultaat kitten wij altijd de bovenkant van de plint weg. Hebben jullie al de muren geverfd? Zelfs dan kitten wij nog steeds de plinten strak weg. Gekleurde muren zijn voor ons geen probleem. Onze specialisten zijn zeer kundig en kunnen professioneel kitten. Door een speciale techniek zorgen wij tijdens het kitten op een minimale kit rand. Het eindresultaat zal dan ook super strak zijn.

Alle zaagsneden kitten wij standaard.

Wanneer ons werk er eigenlijk al op zit kan een klein detail opvallen wanneer de plinten zijn aangebracht. Ondanks een superfijn zaagblad die zorgt voor een ultra strakke zaaglijnen zijn de verbindingstukken altijd in de plint terug te vinden. Wij minimaliseren dit door elke zaagsneden extra weg te kitten. Wederom een hoop extra werk. Maar wij doen alles om een glimlach op uw gezicht te bezorgen.

Gebruik van professioneel Festool apparatuur.

Om tot een super strak eindresultaat te komen zijn wij ook afhankelijk van ons apparatuur. Wij maken uitsluitend gebruik van een hele Festool zaag setup. Zo hebben wij de zaagmachine met bijbehorende zaagtafel. Dit systeem is gekoppeld aan een bijbehorende krachtige stofzuiger die verbonden is aan de zaagmachine. Zo werken wij met de beste gereedschap en werken hierdoor secuur en stofvrij.