1. Het doel.

Wij plaatsen elke dag met veel toewijding de plinten en zorgen voor een weergaloze afwerking. 

Gezamenlijk doel.

Wij kijken altijd hoe wij op langer termijn gezamenlijk boven onszelf kunnen uitstijgen. Groei is belangrijk, maar alleen kwaliteitsgroei. Elkaar in specialisme aanvullen en groeien met dagelijks maximaal kwaliteit afleveren. Dat is waar wij voor staan en wat de klant ook van ons eist.

Betrouwbaar.

Het is fijn om met een partij samen te werken die hun belofte ook daadwerkelijk uitvoert. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Bij start van de samenwerking voeren wij altijd een 'demo' opdracht uit en zullen deze gezamenlijk beoordelen. Wanneer de kwaliteit van het plaatsen naar verwachting is staan wij direct klaar voor meer werk.

2. Hoe samenwerken?

Wij werken op twee verschillende manieren samen en passen ons graag aan naar een samenwerking die voor jullie het beste aansluit. Zo kunnen jullie kiezen voor een samenwerking met daarbij een vast tarief per gelegde meter. Het is ook mogelijk om de plinten afdeling meer uit handen te geven en dat wij ook het materiaal regelen. 

Vaste meterprijs. 

Wij werken voor een vaste prijs per meter plint dat wij plaatsen. Jullie regelen verder het materiaal om deze te plaatsen. 

.

Wij regelen alles.

Van A tot Z geregeld tegen scherpe inkoopprijzen van de materialen. De prijzen zetten wij vast en jullie kunnen de benodigde eigen marge op zetten. 

3. Hoe gaan wij te werk?

Het plaatsen van plinten is gedetailleerd werk alleen voor echte vakmensen. Wij doen er nog een stapje extra bovenop en gaan niet eerder weg voordat de opdracht tot in perfectie is afgeleverd. Onderstaand zijn de belangrijkste services die wij tijdens het plaatsen uitvoeren om tot een prachtig eindresultaat te komen. Bakkie koffie?

Graag!

Wij komen graag langs om een bakkie te komen drinken en de mogelijkheden te bespreken hoe wij elkaar kunnen versterken. En niet onbelangrijk. Alles is geheel vrijblijvend.