Hoe werken wij de eindstukjes af?

Altijd met pure passie.

De plinten plaatsen doet ons montageteam dagelijks met volledige overgave en pure passie. Wij vinden dat de kwaliteit echt gewaarborgd moet worden en dat elke woning moet worden geplaatst met het idee dat het huis van onszelf is. Met dit idee stappen onze monteurs de woning binnen. Met oog voor elk detail waar tijdens het plaatsen van de plinten de eindstukjes een belangrijk onderdeel van is doen wij met uiterst precisie.

Wel of geen eindstukje gebruiken?

Het is makkelijker om tijdens het plaatsen geen gebruik te maken van een eindstukje. De optie is om deze dan even weg te lakken in de zelfde kleur van de plint. Wij komen dit vaak tegen bij opdrachten van mensen waar wij overzetplinten moeten plaatsen. Hieronder zie je een voorbeeld tussen het verschil van wel en niet een eindstukje gebruiken.

Gebruiken wij ook eindstukjes in het kozijn?

Zoals eerder gezegd willen de plinten alleen afleveren zoals hoe wij dit thuis ook geplaatst zouden willen hebben. Het komt dagelijks voor dat de plint ondanks een kozijn toch nog uitsteekt. De volgende mogelijkheden zal de monteur met je bespreken:

 

  1. De plint valt naadloos tegen het kozijn aan zonder verschil in dikte.
  2. De plint valt voor 80% in het kozijn. De monteur laat het verschil in resultaat zien zodat er een beslissing gemaakt kan worden om het verschil in dikte af te kitten of te gaan voor een eindstukje.
  3. Het kozijn is een stuk dunner dan de plint die geplaatst gaat worden en er is een eindstukje vereist. De mogelijk kan ook zijn om een plintneut te plaatsen.

 

Wanneer optie 3 het geval is kunnen wij voordat wij langskomen nog eventueel geregeld worden met plintneuten. Als deze optie besproken wordt wanneer de monteur op locatie is dan is er alleen de mogelijkheid om de plinten te laten eindigen door een eindstukje. De monteurs hebben door de vele verschillende hoogte/maten en ralkleuren geen plintneuten op voorraad in de werkbus liggen.

 

Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar om je te helpen in welke vorm dan ook. Zo is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een specialist die al jouw vragen beantwoord. Geen zin om te bellen? De vragen kunnen altijd via Whatsapp of via de E-mail gesteld worden.